Gépgyártó és Forgalmazó Kft.

TERMELÉSI KAPACITÁS BŐVÍTÉSE AZ LV METAL KFT-NÉL 2015

Az LV METAL KFT sikeresen pályázott Széchenyi2020 keretében a „Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című pályázaton. A projekt kapcsán elnyert 87,3 millió forint vissza nem térítendő támogatás segítségével termelési eszközbeszerzést hajtott végre. A pályázat összköltsége 249,4 millió forint volt.

 

Az LV Metal Kft fő profilja a lemezmegmunkálás, mely modern lézervágógéppel történő darabolásból és élhajlító gépen történő méretre hajlításból, hegesztési munkákból áll.

 

A 35%-os támogatással megvalósított beruházással fő tevékenységünkhöz kapcsolódóan a lemezanyag darabolási, megmunkálási technológiának, a gyártás komplett folyamatát újítottuk meg a termelés kapacitás jelenős bővítésével: 1 db Kompresszor Atlas Copco GA 11 VSD+ FF szemcseszóró berendezéssel, 1 db HC CPQYD70-RW57 targoncával, 5 db TransPlus Synergic4000 hegesztőberendezéssel, 1 db TruLaser 5030 fiber (L68) lézervágó géppel, Gyártási szoftver bevezetésével.

 

Lehetővé vált a lemez alapanyagok hatékony, nagy tömegű feldolgozása, a gyártás hatékony szervezése, kiszolgálása. Ezzel a vállalkozás a hozzáadottérték-növekedési potenciálját és export piaci potenciálját is jobban ki tudja aknázni hosszútávon, ami az alábbi célok megvalósíthatóságához vezet:

 

  • vevői elégedettség növelése,
  • megrendelésszám növelése,
  • munkahelyek megtartása,
  • árbevétel növelése.

 

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-15-2015-00116

Projekt befejezésének időpontja: 2016.12.12.


USZT_logo_big_P368.jpg