Gépgyártó és Forgalmazó Kft.

Bemutatkozás

Vállalkozásunk  2007-ben kezdte meg működését a kapuvári ipari parkban. Kezdetben 400 nm- en egy lézervágó berendezéssel és  3 fő alkalmazottal álltunk a megrendelőink szolgálatára.

A 2008-ban megfogalmazott minőségpolitikánk - amely tartalmazza a gyors és kiváló minőségű megrendelői kiszolgálást – eredményre vezetett. A vállakozás  2008 év végére 12 fő alkalmazottat foglalkoztatott és kapacitásunk bővítésére 2008 januárjában egy új Trumpf lézervágó és két LVD élhajlító berendezést állítottunk termelésbe, telephelyünk 800 nm-re bővült.

2009. év elején indítottuk a hegesztő-lakatos üzemünket, amely komplett hegesztett szerkezetek  gyártását teszi lehetővé cégünknél. Széles körű kooperációs partner hálózat hozzájárul komplexitásunkhoz. A hegesztett egységek teljes alkatrészgyártását is biztosítani tudjuk, forgácsolási és felületkezelési műveletek elvégzésével.

2010-ben cégünk ismét telephelyfejlesztésbe kezdett, a már meglévő 800 nm alapterületű gyártócsarnok 1200 nm-re bővült és egy új irodaház került átadásra. A vevői megrendelések és partnereink számának bővülése indokolta egy új lézervágó berendezés telepítését, amely 2011 februárjában ált termelésbe. Az alkalmazottak száma 43 főre növekedett.

2011-ben az LV Metal Kft. Pegazus- Díjat nyert, a Nyugat-Magyarországi régió Feltörekvő kategória első helyezettje lett.

2012 első negyedéve mérföldkő a Kft. életében:

  • technológiai fejlesztés új LVD élhajlító berendezés termelésbe való állítása.
  • a hegesztő üzem egy csarnokegyüttes (2000 nm 5t teherbírású híddaru) megvásárlásával saját telephelyre költözött a kapuvári ipari parkba.
  • A vállakozás 2012 áprilisában telephelyfejlesztésbe kezdett, amely keretében megkezdődött egy 1200 nm- es üzemcsarnok építése, amely 2013 szeptemberében átadásra került.

A 2013-as év újabb technológiai fejlesztéssel kezdődött:

  • LVD Sirius 3015 lézervágógép beszerzése
  • Vevői igényeknek megfelelő szemcseszóró berendezés üzemeltetése
  • MICROSTEP plazma és lángvágó berendezés beszerzése, várható üzembeállítás 2013 november vége.

Az  LV Metal Kft. 2013- ra több, mint 200  partnercéggel áll kapcsolatban, amely köszönhető a sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező szakember gárdának, kedvező árainknak, maximális rugalmasságunknak és kiváló minőségnek.

A cégadatok a Kapcsolat menüpontban találhatók!