Gépgyártó és Forgalmazó Kft.

Termelési kapacitás bővítése az LV Metal Kft.-nél

Az LV METAL KFT sikeresen pályázott Széchenyi2020 keretében a „Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című pályázaton. A projekt kapcsán elnyert 67,9 millió forint vissza nem térítendő támogatás segítségével termelési eszközbeszerzést hajtott végre. A pályázat összköltsége 194millió forint volt.

   Az LV Metal Kft fő profilja a lemezmegmunkálás, mely modern lézervágógéppel történő darabolásból és élhajlító gépen történő méretre hajlításból áll.

   A 35%-os támogatással megvalósított beruházással fő tevékenységünkhöz kapcsolódóan a lemezanyag előkészítési és a darabolási technológiának újítottuk meg és termelés kapacitásunkat is jelenősen bővítettük a beszerzett 1 db OMSG LAUCO 150NP szemcseszóró berendezéssel és 1 db TruLaser 3040 L32 lézervágó géppel.

   Lehetővé vált a lemez alapanyagok hatékony, nagy tömegű előkészítése és lemezdarabolási technológia fejlesztése. Ezzel a vállalkozás a hozzáadott érték-növekedési potenciálját és export piaci potenciálját is jobban ki tudja aknázni hosszútávon, ami az alábbi célok megvalósíthatóságához vezet:

•    vevői elégedettség növelése,
•    megrendelésszám növelése,
•    munkahelyek megtartása,
•    export árbevétel,
•    árbevétel növelése.

USZT_logo_big_P368.jpg